Integristes a Barcelona

Ahir vaig veure un senyor àrab i, un metre darrere d’ell, caminaven dues persones cobertes de negre de dalt a baix amb una mínima escletxa per als ulls. És el primer cop que veig aquesta imatge denigrant a Barcelona. Aquest estiu vaig anar al Marroc i vaig poder veure imatges com aquesta en diverses ocasions. Els berbers anomenaven a aquesta gent “integristes“. Cal dir que és com si aquí un catòlic practicant (de missa de diumenges i festius i que fa la Quaresma, com a mínim) digués això d’una família que no deixa treballar a les dones fora de casa ni les deixa sortir més tard de les sis de la tarda, entre d’altres bestieses. Llàstima de no portar la càmara de fotos, que els hagués fet unes quantes, perquè sé que els emprenya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada