Fums 4

Aquesta vegada, m’ha agradat veure que al restaurant de la plaça cívica de la UAB, els treballadors han enganxat un munt de fotocòpies amb el cartell de prohibit fumar i que anaven amb un d’aquests fulls enganxats a l’esquena. Evidentment, estan farts de veure els estudiants fumant allà on, en teoria, no s’hi pot fumar des de fa més d’un any.

2.507 thoughts on “Fums 4

  1. I discovered your blog site on google and check a few of your early posts. Continue to keep up the very good operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking forward to reading more from you later on!…

  2. esto viene de sexenios y ningún presidente hasta ahora ah podido y es por que les deja millones de pesos tanto al gobierno como alos mismos concecionarios y a pemex. asi es y asi sera en `Mexico por olo menos deberian bajarle al litro

  3. Mais vous vous rendez compte de quoi vous parler ??? oOC’en est presque devenu une religion !!Moi je pense qu’il vaudrait mieux s’occuper des réels problèmes apparant de notre société plutôt que de regarder le ciel pour voir une chose mystérieuse qui nouq sortirait enfin de notre si soporifique quotidien… +8Was this answer helpful?

  4. When I originally left a comment I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada