Anuncis

Ahir al diari El País hi havia un anunci de mitja plana de Microsoft on hi apareixen uns nens a classe treballant amb Tablet PC, un per a cada dos alumnes, un robot dibuixat que sembla que escrigui amb paper i llapis i una frase que hi diu: “Tu potencial, nuestra pasión TM” (han registrat la frase i tot). Curiosament, l’endemà del rebuig de la proposta de la proposta de llei per a l’ús del programari lliure per part de l’Administració central amb les mateixes excuses que posa Microsoft quan parla de la “neutralitat” a l’hora d’escollir programari.
A aquestes alçades, a ningú no li passa per alt que quan una empresa paga un anunci a un diari, aquest es veu obligat a ser condescendent amb l’empresa, no sigui que li retirin la publicitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada