Els Negropontes


El president d’Intel, Craig Barret, diu que els ordinadors inventats per l’equip d’en Negroponte, al MIT i patrocinat per l’ONU, portàtils i per 100$, destinats als països en desenvolupament no són “el que vol la gent” ja que el que aquesta busca és “la funcionalitat completa d’un PC”. Segur que el president d’Intel és una persona molt important i que té dret a expressar la seva opinió, però no sé en què es basa per a dir això. Si a una persona que no ha vist mai un ordinador li ensenyen un “Negroponte” d’aquests li semblarà màgia. Jo, en canvi sí que vull la “funcionabilitat completa d’un PC”, i encara en vull molt més, així que a veure si treballen més i m’ho poden oferir a un preu raonable, que és el que es disposa a fer aquest projecte. Bé, es disposa, però encara no tenen cap ordinador muntat, es basa tot en especulacions del que els pot costar, però no hi ha res de real, encara, tot s’ha de dir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada