Comprar per Internet

Mentre que comprar qualsevol gadget (o galindaina, com proposa el Llorenç Valverde) és molt fàcil per Internet, així com llibres i DVD sempre que siguin en anglès, comprar ampolles de cava, per exemple, és impossible per Internet, almenys a Espanya. Probablement a bodegues d’altres estats deu ser possible, però també deu ser molt car. El cas és que segons la consultora holandesa WatchMouse (el diari diu que és una consultora, però en realitat és una empresa que ven sistemes de compra segura per Internet) ha fet un estudi on diu que les empreses espanyoles està fatal quant a compra per Internet. No calia fer l’estudi. L’única empresa que he trobat que et vengui ampolles de cava per Internet és Maset del Lleó i a l’hora de pagar has d’esperar que et truquin per telèfon per a que els donis el número de targeta de crèdit. I a això li diuen un “sistema segur” :-). No dic que no ho sigui, però també és segur anar a la bodega i pagar en efectiu. Després els productors de cava es preocupen de boicots quan el problema més gros que tenen és que no saben vendre.

One thought on “Comprar per Internet

  1. Si els vols dels carets…
    http://www.lavinia.es
    també tenen botiga a Diagonal (o al menys oficines).

    Consti que no hi he comprat mai. Els conec perquè vaig treballar a una empresa que va tenir alguna cosa a veure amb la seva web…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada