Salvapantalles

En Nicholas Carr ha escrit un article sobre l’abús dels salvapantalles titulat Kill all screensavers on explica que a les grans corporacions farmacèutiques no poden fer servir el temps mort dels seus ordinadors per a fer càlculs en xarxa per culpa dels salvapantalles d’empresa que lloen els principis de la mateixa amb missatge del president inclós. A més, diu que la despesa d’electricitat és considerable quan hi ha el salvapantalles engegat, 100 W contra 10 W quan està en mode adormit i que molta gent sol deixar el salvapantalles engegat tota la nit i que ens morirem tots si no apaguem els salvapantalles (més o menys).

2 thoughts on “Salvapantalles

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada