"Cervesseria" González

A prop de casa hi havia la Cervecería González, que es veu que ha decidit complir amb la llei i posar el rètol en català, així que, “ni curt ni mandrós”, ha agafat i ha tret la segona “c” i hi ha posat dues esses petites que, no només fa que quedi malament en un espai tant petit, sinó que, si hagués mirat el diccionari hauria vist que cerveseria només en porta una, d’essa. Quant a l’accent, cap problema, ja fa anys que no es fan servir, així que ja no el tenia en castellà.

2.503 thoughts on “"Cervesseria" González

  1. loriol Posted on „Intelectualistul” Ilici habar nu avea ce înseamnă ”a profera”, dar avea o trompetă de propagandist fără … fisură. De, ÅŸcoală stalinistă făcută la Moscova.…unde o serie de oameni îşi desfăşoară o activitate de PROFERARE la adresa ţării noastre …ÃŽn ianuarie ”90, cam aÅŸa se „esprima” ÅŸi unul dintre miliÅ£ienii care apăreau la TVR ca purtător de cuvînt al ministerului de interne, ai cărui oameni împrăştiaseră manifestanÅ£ii care protestau împotriva FSN-ului. Motivul? Respectivii protestatari „profanau” injurii la adresa autorităţilor etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada