Dia d’acció de gràcies

Ja vaig explicar un altre dia l’adopció que hem fet per aquí de la festa de Halloween. De fet, ja està tan arrelada que era una evidència, però ara toca adoptar el Thanksgiving Day, Dia d’acció de Gràcies americà, que se celebra el dia 24 de novembre. Cada any surt als diaris el gall dindi que “indulten” no sé per quin motiu i, fet i fet, als EUA és la festa que enceta la campanya de compres de Nadal. ¿I aquí? Doncs aquí també. Com que s’ha de posar una data límit per a les campanyes de Nadal, perquè sinó començarien a finals de setembre, es decideix que el dia 24 de novembre (un mes just abans de la nit de Nadal) és quan es fa l’engegada (com si fos la Feria de Còrdova) dels llums de Nadal que paguen els botiguers perquè ens gastem els diners alegrement. “Bones Compres” és el que deia l’any passat el rètol lluminós a l’entrada del carrer Creu Coberta de Barcelona.
Adoptar aquesta festa, però, és una mica més problemàtic, encara que és una festa i les festes sempre agraden, no és tan alegre com Halloween i potser és massa familiar, però la idea haurà de venir dels productors de gall dindi que n’haurien de fer publicitat. El temps dirà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada