Personatge de l’any

La revista americana Time, de tendència conservadora, o més aviat “neocon“, ultres, d’aquests que prohibeixen ensenyar la teoria de l’evolució a Kansas, decideix el personatge de l’any per votació popular entre els candidats que ells mateixos suggereixen. Aquest any hi ha el Bill i la Melinda Gates, i els “Google guys” que es veu que no tenen nom (o que no cerquen la notorietat). De moment, guanya JK Rowling, l’autora de Harry Potter. Recordo que el Francesc, gran seguidor de la revista, em va dir que l’any 1942 (o 1943?) el personatge de l’any va ser un tal Hitler.

One thought on “Personatge de l’any

  1. Al 1938. Es interessant l’article de la Wikipedia. Per la definició de “Man of the year”, se suposa que l’any 2001 hauria d’haver guanyat Osama bin Laden.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada