Halloween

Des de fa uns anys, segueixo atentament la implantació de la festa anglosaxona de Halloween que se celebra la nit de Tots Sants a la nostra terra. Tot va començar amb petites festes privades on aviat la gent va començar a anar-hi disfressada, després va venir Port Aventura amb els seus espectacles de Halloween i ara acabo de veure un anunci a TV3 de “xocolata” (per dir-ne alguna cosa, perquè de cacau n’hi ha molt poquet) Kinder on uns nens disfressats de bruixa i vampir van picant les portes de les cases demanant llaminadures. Aquest seria el pas definitiu, l’últim de la implantació, perquè de nens disfressats per Halloween ja n’he vists altres anys que venen així de l’escola on els ensenyen ls nostres tradicions, amb els panellets que els fan fer a classe.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada