El 63% i la FAP

Diu la Fundación BBVA que el 63% dels espanyols no usen Internet. A més, la majoria dels que l’usen són joves i el 40% dels que l’usen es baixen pel·lícules i música. Si barregem totes les dades del breu de premsa, ens dóna que els pocs joves que usen Internet són pirates i, per tant, que Internet és dolenta: la mateixa impressió que es donava d’Internet als anys 90. Anem enrera?
Si encara ho barregem amb els anuncis del Ministeri de l’Interior i la FAP que he vist al metro de Barcelona, ja haurien de prohibir Internet. En aquests anuncis igualen el robatori d’un cotxe amb baixar-se música, però això sí, s’ho han estudiat molt bé perquè no diuen cap mentida: diuen que piratejar és delicte. Efectivament, si vas en vaixell i n’assaltes un altre a sang i ferro, hauries d’anar a la presó, però no diuen que compartir música sigui delicte. En un altre anunci, diuen que el 50% del pirateig de música s’esdevé entre amics, i això sí que és una mentida, perquè deixar un cd a un amic és legal i perquè normalment no s’hi veu implicat cap vaixell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada