Cucs

Tenim a la feina un altre cuc que des del servidor de correu ens envia missatges amb adjuncions estranyes. Últimament en tenim un al mes, aquest es diu Worm MyTop LW. El Gerent de Sistemes diu que és un “virus” i que estem a l’espera que l’empresa d’antivirus faci la “vacuna” que ens salvarà. Senyor gerent, no és un virus, és un cuc i les vacunes són per a no agafar malalties, no per a quan ja l’has agafada. Entretant, ja portem més de 48 h amb missatgets d’aquests cada quart d’hora. I afecta tota la corporació.
Com sempre, amb programari lliure, la situació seria ben diferent: primer, seria més difícil fer el cuc, segon, seria més difícil colar-lo, tercer, seria més fàcil posar-hi remei, ho podria fer algun becari informàtic, quart, la solució estaria penjada a internet en qüestió de minuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada