Programari gratuït?

Una fundació de l’ONCE ofereix tot de cursos en línia a deficients visuals llatinoamericans a qui exigeixen un certificat de discapacitació per a cedir-los l’ús d’un programa de magnificació de pantalla i un sintetitzador de veu. Són programes que l’ONCE va pagar i que ara, com que són propietaris, els “ofereix” al pobres sudamericans. És un projecte cofinançat per la Unió Europea, que espero que només financïi els cursos, no el programari, perquè hi ha programari lliure disponible que fa exactament el mateix. Ens hauríem de preguntar què hagués passat si l’ONCE hagués encarregat aquest programari de manera que fos lliure: faria anys que tindríem aquesta eina lliure i potser seria encara més bo a hores d’ara i potser també l’ONCE hagués tingut una bona quantitat de màrqueting molt bé de preu.
Ah sí!, com no?, i obliguen els deficients visuals a usar MS Windows.

0 thoughts on “Programari gratuït?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada