Tecnologia = Microsoft?

Quant a la analfabetització digital, general a la població catalana, hi ha una cosa que m’emprenya per sobre de totes les altres: qualsevol invent remotament relacionat amb els ordinadors és obra i gràcia de Bill Gates. Avui he sentit a un programa de ràdio unes entrevistes a gent que passa pel carrer a qui preguntaven qui va ser l’inventor del xip; només hi va haver tres tipus de respostes, “no ho sé”, “Bill Gates” i “Microsoft”.
D’aquí és d’on partim. No podem exigir a l’Administració tant com els demanem si ell tenen gravat al seu inconscient segons quines coses.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada