Dia de la Mercè

Com que ens ho vam passar tant bé el Dia de la llibertat del Programari (web global, wiki del Catalan Team, web de Caliu, web islandesa del nostre acte, galeria de fotos), hem decidit de tornar-hi dissabte que vé amb motiu de les festes de la Mercè de Barcelona. Ens posarem al mateix lloc per a repartir les distribucions que ens van sobrar (poquetes) i donar informació sobre el programari lliure i Caliu, però només al matí, d’11 a 14 h, i sense samarretes, enganxines, ni res de tot això.
Vam demanar el permís a l’Ajuntament dimarts i no crec que hi hagi problema, encara que m’assabentaré de si tenim permís o no el dia abans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada