Pintant

Acabo d’arribar dels banys àrabs de Còrdova i haig de dir que aquest cop sí que ha valgut la pena. Altres vegades havia anat amb molta gent i amb el xivarri que es forma no hi ha manera de relaxar-se. Avui només hi érem cinc persones, així que ha estat excel·lent. El truc només ha estat d’anar-hi a les 10 del matí, quan tothom que fa vacances està dormint encara. Les altres vegades sempre hi havíem anat a la tarda i l’última va ser horrorosa de la quantitat de gent que hi havia i dels crits que feien. La relaxació d’ara és tant gran que m’oblido per un moment que m’han tornat a enredar per a pintar el saló i l’entrada del pis de la sogra. Ja tenim la pintura comprada i les parets preparades. Aquesta tarda toca pintar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada