Harry Potter 6


Ja m’he acabat el sisè llibre del Harry Potter, just quan m’assebento que l’Stallman no vol que el comprem. 🙂
D’entrada, m’ha agradat força. És interessant com barreja la cosa “queca” de l’adolescència amb el dramatisme de l’assumpte de les Arts Obscures i les morts que produeixen. El final està especialment bé i deixa per al setè i últim llibre una situació preocupant per al món en general. Vaja, com en el món de debò, doncs. Estava pensant d’explicar tot el llibre, però no ho faré per si algú se l’ha de llegir i es mira aquest bloc, dues coses que, juntes, només sé que faci la Nuri, i ella encara s’esperarà que surti en català.

2 thoughts on “Harry Potter 6

  1. Jo llegeixo el bloc i… bueno… veuré la peli quan surti, això si…

  2. Pingback: poqueque

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada