Reunió de Caliu de juliol

Hi vam anar el Francesc Genové (vicepresident), l’Orestes Mas, el Xavi Drudis, el Miquel de Mur, l’Adonay, el Sergi Fernández (només al matí) i jo mateix.

Es va fer la reunió a la platja, concretament a la cala de Sant Francesc, de Blanes (la Selva).

Hem contactat altres GLUGS catalans per al Freedomsoftwareday.org. S’ha creat un grup al wiki per a treballar-ho. La idea és que allà on es pugui es faci algun acte de repartiment de distribucions o del que es pugui. Nosaltres ho farem a Barcelona. Volem repartir Càtix 1.1 i volem veure si les podem aconseguir de franc de la tirada que va fer la Regidoria del Coneixement de l’Ajuntament de Barcelona per al Periódico. Ara em queda contactar amb Badopi (també de Barcelona) per a veure si tenen pensat de fer-hi alguna cosa.
Comentarem les novetats sobre això a la llista de correu, que per a això està, en comptes de fer-ho entre els de sempre, és a dir, els membres de la junta.

El Francesc diu que canviarà l’aspecte de la pàgina web per un altre de més maco, sense complicar-se massa la vida.

Vam començar a treballar l’article sobre patents de programari per a la revista del Dursi. Ara repartirem la feina i el redactarem. Ha d’estar enllestit a finals de juliol. L’article és el que més temps de reunió ens va portar, però no us poso aquí els detalls, ja el llegireu quan surti, al setembre. El farem entre el Xavi Drudis, l’Orestes Mas, el Francesc Genové, el Leo Palomo, l’Eduard Fabra i jo.

A l’agost no hi haurà reunió i el 3 de setembre hi haurà la següent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada