Exhibició de Taiji

Acabo de veure l’horari definitiu de 1a trobada de Wu Shu de demà. Jo sortiré a les 11.50 h, però hauré de ser allà des de les 9.30 h. Total, que hauré de perdre tot un matí per una cosa que no m’agrada i que crec que no té cap utilitat pràctica excepte la d’incrementar l’ego d’uns quants mestres. No del meu, per cert, que no vindrà, i ens ha dit a uns quants que hi anem a representar l’escola. Al final, tampoc anem amb el grup de Taiji amb vano, així que només faré una exhibició i m’aborriré més. Quedarà molt malament que m’hi porti el portàtil? Si hi hagués Wifi, m’instal·laria la Ubuntu inestable, que en tinc ganes, però no temps per a fer-ho.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada