Sense ordinador i sempre a fora de casa

En tota la setmana no he pogut estar ni una estona a l’ordinador. Dimarts em vaig baixar el correu que no mirava des de dissabte i me’l vaig llegir al tren i a l’hora de dinar, però no he pogut mirar els enllaços que m’havia de mirar a Internet ni fer la feina que em posaven en Miquel i en Francesc. Sembla que puc sobreviure sense ordinador!
D’altra banda, seguim en converses amb la gent de Taiji, que m’han convençut d’anar-hi a les exhibicions a les Llars Mundet, el dia 18, i a Vilassar de Dalt el 16 de juliol a la nit. A més, en tenim una altra al CN Montjuïc aquest dissabte a migdia. No dono l’abast.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada