Una altra reunió de Caliu

Dissabte ens vam reunir a Badalona. Hi vam anar l’Eduard, el Francesc, el Miquel, l’Orestes i jo mateix.

Hem formalitzat el canvi de Junta que teníem pendent des de feia mesos. Demanarem un compte per a poder fer transaccions econòmiques via web per a més agilitat, perquè ara mateix és complicat pagar alguna cosa. Això és, per exemple, per a pagar el patrocini de Caliu a les quartes Jornades de Programari Lliure que organitza la UPC. També servirà per a poder pagar més fàcilment les quotes de soci, fixades en 30 €/any ja més d’un any, però que encara no s’ha cobrat aquest any.

El president signarà el manifest “Ending corporate privileges and secrecy around lobbiying in the European Union“.

El “planeta caliu” segueix en fase beta. S’ha de canviar el raid del servidor. El Francesc diu que ara tindrà més temps per a dedicar a Caliu. Hauré de fer un acta de la reunió, pel canvi de junta. Segons Ubuntu, el nostre sevidor és un servidor primari i assenyalat com a “ràpid”. No queda clar si acabarem canviant la pàgina web, tot i que hi ha qui vol canviar-la. Vist l’èxit que han tingut les targes de visita de Caliu, encara en farem més per a tots els membres de la Junta. Si algú en necessita més, que m’ho digui.

Contactarem altres GLUGS catalans per al Software Freedom Day. S’ha creat un grup al wiki per a treballar-ho.

Tot i que no es va parlar a la reunió, tenim pendent de fer un article per a la revista del Dursi sobre patents de programari. En breu hem de començar a fer-lo.

Canviem el dia de reunió al primer dissabte de cada mes, en comptes de l’últim.
La propera reunió es farà el dia 2 de juliol a Blanes, a la cala de Sant Francesc. Una reunió a la platja, que encara s’ha de confirmar, no sigui que l’alegre final de la reunió ens hagués afectat a tothom.
A l’agost no hi haurà reunió i el 3 de setembre n’hi haurà la següent, on haurem d’enllestir els preparatius per al dia 10.

0 thoughts on “Una altra reunió de Caliu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada