Dia de la llibertat del programari

He tornat a mirar la web de SoftwareFreedomDay.org ara que a Caliu hem decidit que ens hi afegirem. És una festa en la que, en principi, repartirem distribucions, farem xerrades, i se suposa que ens ho passarem molt bé. La farem el dia 10 se setembre i segons la web, ja es va fer l’any passat a diversos llocs del món. Aquest any i el que vé, estarà patrocinada per Ubuntu. Falta per a fer: incloure Caliu com a organitzadora de l’event a Barcelona i contactar els grups d’usuaris per a que col·laborin. Depenent de la quantitat de gent disponible, podríem fer festes a diverses ciutats.
Parlant d’Ubuntu, he actualitzat el wiki del Catalan Team i he demanat una llista de correu per al català. Si ens la donen, la publicitarem a veure si s’hi apunta molta gent. Com que de moment en sóc el “Team Leader”, em tocarà a mi gestionar la llista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada