Reunió de Caliu

Hi vam anar el Francesc Genové (vicepresident), el Miquel, el Xavi i jo mateix.
Vam decidir que ens unirem al Free Software Day (http://www.softwarefreedomday.org/) que ja es va fer l’any passat a diversos llocs del món (aquí no). A la llista d’Eurolugs, molt poc activa, s’estudia la possibilitat de muntar un Eurolinux Day, o quelcom de semblant. Caliu ha decidit que és millor donar suport a la iniciativa mundial i muntar una bona festa al carrer (en principi) per a regalar distribucions que podem demanar a Ubuntu gratuïtament. És el 10 de setembre (dissabte) i podem aprofitar per a fer xerrades, tallers o el que s’escaigui i/o el que podem. Podríem parlar amb algun contacte de l’Ajuntament de Barcelona.
Contactarem tots els grups d’allà on es parli català per a animar-los a participar. Si hi ha prou gent, es poden fer coses a més ciutats, apart de Barcelona. Contactarem també la llista Eurolugs per a intentar convèncer-los que és millor anar-hi tots junts pel mateix. A més, ens fa més gràcia el “programari lliure” que el “Linux”.

Ja tenim la segona màquina, la que es va espatllar, connectada a ftp2.caliu.info. En un dia normal, tenim més de 300 conneccions
simultànies baixant-se distribucions. Encara s’ha de mirar quin és l’ús concret més utilitzat.

Vist l’èxit que han tingut les targes de visita de Caliu, en farem més per a tots els membres de la Junta.

La propera reunió se celebrarà a Badalona, el dissabte 28 d’abril, i aprofitarem el matí per a visitar la ciutat, que estarà en plenes festes de maig, i la tarda per a millorar el món.

Tot i que no es va parlar a la reunió, tenim pendent de fer un article per a la revista del Dursi sobre patents de programari. Encara no sabem els plaços d’entrega, però sí que tenim prou gent disposada a col·laborar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada