Més reunions

He de mirar com es fan els fitxers de canvis en un text (diff, em sembla).
El Notepad++ ja estava traduït i l’únic que s’ha de fer és baixar-se el fitxer de text i posar-lo en algun lloc.
Aquest cap de setmana farem la reunió de Caliu a Badalona, espero. Ara parlaré amb el membre de Badalona per a concretar l’hora i confirmar-ho. Querarem al matí per a visitar la ciutat, dinarem per allà i farem la reunió a la tarda. Encara està per fer l’ordre del dia.
M’he instal·lat la Mandriva 2005 Limited Edition. A part d’uns pocs problemes amb el Kmail deguts a que feia servir una versió posterior amb la Kubuntu, que usava el KDE 3.4, em va de nassos. Una cosa nova és que els membres del Mandriva Club, a més de ser els primers a poder baixar-nos-la, cosa que la resta de mortals no podrà fer fins diumenge, podem baixar-nos un CD extra amb endollats molt útils per a flash, formats de vídeo propietaris, etc. Així t’estalvies d’anar cercant un per un els endollats que necessites. De fet, en necessito pocs, però quan en necessito un, sempre em toca patir per a instal·lar-lo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada