Festa d’instal·lació


Acabo de tornar de la festa d’instal·lació que es fa en el marc de les jornades del català a les noves tecnologies a la Universitat Pompeu Fabra. En tot el matí només hem instal·lat dues Mandrakes, tot i que ens han dit que vindrien unes trenta-cinc (35) persones amb els seus ordinadors. Això sí, les dues persones que han vingut amb les seves torres han rebut un bon servei i han marxat contentes. En vista de l’èxit de convocatòria i que el Leo havia de venir a la tarda, m’he acomiadat perquè estava una mica fart i fastiguejat. En Francesc s’hi queda tota la tarda. Ja m’explicarà si ha parlat amb algú de l’assumpte de la presència de Caliu a la cartelleria de l’event, com a col·laboradors, tal i com vam quedar, o a la pàgina web, o a algun lloc, perquè pel que sembla, Caliu no hi anava i Softcatalà s’encarregava de la instal·lació de tot el que s’hi instal·la allà.
D’altra banda, la festa ha servit per a conéixer en Paco Rivière i muller, de PalmCat.org. En Paco ha fet una petició formal de rectificació a Softcatalà per la redacció de la nota de premsa de la festa d’istal·lació on s’oblida de dir que hi ha altres grups i associacions que també instal·laran coses. M’ha semblat un tipus interessant i amb qui haurem de comptar en altres ocasions. De moment ja hem quedat que per altres vegades ens organitzem per a no deixar que ens facin la mateixa jugada de nou.

One thought on “Festa d’instal·lació

  1. Gràcies per l ode tipus interessant, m’agrada. Aquí queda el meu blog.

  2. It is actually a nice and helpful piece of information. I am happy that you just shared this useful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing. rentacarkosovo

  3. Une voyance en ligne sur http://mediumtarotgratuit.net/, gratuitement.Posez votre question en direct et obtenez une réponse par mail. Voyance AMOUR, COUPLE, CARRIÈRE, RÉUSSITE gratuite avec un
    Les médiums et les voyants vous proposent ici une voyance en ligne gratuite.
    Simple, directe et efficace, cette voyance vous aide à faire toute la lumière sur votre situation et sur votre avenir.
    Pour poser votre question en ligne, remplissez le formulaire suivant http://mediumtarotgratuit.net/contact.php, votre voyance sera alors prise en compte par un des médiums du cabinet.

  4. Thanks for the guidelines you have shared here. Something else I would like to mention is that computer memory needs generally increase along with other innovations in the technologies. For instance, when new generations of processors are brought to the market, there is usually an equivalent increase in the shape demands of both computer memory in addition to hard drive room. This is because the software operated through these cpus will inevitably boost in power to use the new know-how.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada