Festa Saucy a Flix

Dissabte l’Ubuntu Catalan LoCo Team vam fer la festa Ubuntu Saucy Salamander 13.10 a l’Escola Enric Grau Fontseré de Flix, Ribera d’Ebre amb unes 40 persones que hi van assistir a les diferents xerrades i instal·lacions. La festa es va desenvolupar sense incidents tècnics i va ser de l’agrat de tothom, pel que sembla. Com que no puc fer un resum de les xerrades, posaré unes poques fotos per copsar l’ambient.

Vàrem començar la jornada amb una presentació sobre el què és l’Ubuntu i l’equip LoCo Catalan Team i una sessió de preguntes bàsiques.

Després hi va haver una xerrada del Jordi Binefa d’Electronics.cat sobre control de maquinari lliure amb Ubuntu.

A continuació, una xerrada d’en Jordi Ros, fundador de Labdoo, un projecte per distribuir portàtils usats amb Ubuntu a països en desenvolupament per tal d’evitar la fractura tecnològica entre la població infantil.

 

Llavors vam fer, en una altra aula, una xerrada sobre impressió 3D a càrrec de BuildRepRap.

Vam anar a dinar a un bon restaurant de la zona.

Després, hi havia la xerrada d’F-Droid, programari lliure per a Android amb en Daniel Martí de l’FSFE.

En Francesc Busquets va presentar la Linkat Edu 12.04, la primera versió basada en Ubuntu.

I finalment, el Roman de Funlab va fet una presentació de robòtica lliure.

 

Mentres tant, es feien les instal·lacions i les resolucions de dubtes a l’aula d’instal·lacions i s’atenien les demandes de samarretes de l’equip i es repartien guies d’instal·lació i ús de l’Ubuntu.

I vam acabar amb el clàssic sorteig de samarretes, gorres i material proporcionat pels patrocinadors.

64 thoughts on “Festa Saucy a Flix

  1. ??? ??????? ???????????? ????? ?? ?????? ????????? ??????????, ??????? ?????????? ????????????? ?????? ?? ???????????? ???? ? ?????????, ??????????? ??? ????????? flight system g940 http://nowjam.top/27/11439/%d1%80%d1%83%d0%ba%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%b4%d0%bb%d1%8f-%d0%b4%d0%b6%d0%be%d0%b9%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%ba%d0%b0-flight-system-g940, ??????? ??????????? ? ???????? ????????? ? ????????????? ?? ???? ?? ????????????????, Mikrotik 750 ?????? ?? ???????, ??? http://nowrkz.top/03/3553, ?????????? ??????????? ??????????? ??????? ???????????, ??????? ?????? ? ??????? ?????????????? ????????????? ???????? ? ????????? ?????????, http://nowvqf.top/07/23801-%d0%b8%d0%bd%d1%81%d1%82%d1%80%d1%83%d0%ba%d1%86%d0%b8%d0%b8-chrysler-dodge-avenger-se-2-0l-2007%d0%b3, ??????? ?????????? ?????? ?? ?????????? ???? ? ??????? 2014

  2. ??????? ? ?????????? ?? ?????????? ??? ?????, ??????? ??????????? ???????, ????? ? ???????? ????? ?????, ?????? ??????? ?? ????????? ??????? 8 ?????, ?????????? ????? ??????? ??????? ????? ??????? ???????? ????????, ??? ???????? ????? ?????????? ?? ????? ???????? ? ???? ?????, Vag com rus 409 1 kkl usb ??????? ?????????? ?? ??????????, ????????? ?? ?????? ?????????? ???????, ????????? ? ?????? ?????????????? ?????? ???????, ??????? ?? ?????? ??????????? ????? ???????

  3. ?????????? ?? ????????? ?????? ???? ?? ??? ???????, ????????? ????? ???????? ? ??? ????????, ??????????? ??????? ?-? ?? ?????????? ??????????, Ed186 ?????????? ?????????, Movicol ?????????? ?? ??????????, ??? ??????? ??????? ?????????? ?????? ?????????? ???????, ???????? ????????? 102 ????????? 124 ?????, ??????????? ????? cmr ??? ????? ?? ?????? ? ?????????, ??????? ?????????? ? ????????????? ????????? ?????????? ?????, ?????????? ?? ??????? ????????? ??????? 002

  4. ??????? ????????? ?? ?????????? ? ????????? ????? ?????????? ????????, ????????? ?????? ????????? ??????? ? ???????????? ?????????? 5 ??????????, ??????????? ??????? 20 ???????, ??????? ????????? ???????? ????????? ?????????, ????????? ???????????? ? ????????? ???????? ???????, ??? ?????? ?????? ????????? http://becauseasoy.top/6025-%d0%bf%d0%b8%d1%81%d1%8c%d0%bc%d0%be-%d1%88%d0%b0%d0%b1%d0%bb%d0%be%d0%bd-%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%b6%d0%b0%d0%b5%d0%bc%d1%8b%d0%b9, ???????????? psd ?????? ??????? ??? ????????? ??????? ??? ????????, ??????? ?????? ?????? ??????????, ?????????? ? bosch maxx 4 wfc 2063 oe http://becauseawf.top/2016/04/535, ????? ??????? ? ????? ??????

  5. ?????????? ?? ?????????? ? ??????? ???????? ?????? 2013, ????????? ?? ???? ???? ?? ??? ?????? ? ???????? ????, ??????? ??????? ????? ? ???? ??????? ????? ???? ????????? ?? ??????, ?????????? ?? ?????????????? ???????????? j hfptw, Kbsound basic 40404 ??????????, ??? ?????????? ?? ???????????? ????????????? lg mh 6346qms ????????? ?? ??????, ?????????? ?????????? ??? ?????, Hotpoint-ariston wmsf 702 ?????????? ?????????? ?? ???????, ????????????? ????????????? ????? bora ?????????? ????????? ?? ??????, ??????? ????????? ?? ??????? ???????? ??????? ?? ???????? ???????? ?????

  6. Nike, as always, committed to provide the basketball fans with the high quality innovation service and professional equipment, lebron on the basketball trip, will also share their championship war boots Nike as 10.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada