Crida a la participació al DLP

Aquest any, al Dia de la Llibertat del Programari, el dissabte 19 de setembre, al barri de Les Corts de Barcelona, voldríem que diferents comunitats de programari lliure vinguessin a fer petites xerrades de mitja hora o d’una hora a un nivell de principiant o tallers una mica més avançats. L’objectiu és la difusió entre gent no entesa.

Si voleu fer una xerrada o muntar un taller relacionats amb el programari lliure i a un nivell d’usuari, si us plau aviseu-me. He muntat un wiki amb els horaris, de moment provissionals a no ser que l’acte estigui confirmat.

Ja fa quatre anys que organitzem el Software Freedom Day a Barcelona, però fins ara ens limitàvem a muntar una paradeta a la plaça de Calalunya on repartíem CD i documentació i xerràvem amb la gent.

Ens hi veiem!

0 thoughts on “Crida a la participació al DLP

  1. Those were the only bad ones that went OKC’s way. You can’t tell me those refs weren’t working hard to get NorBel to the line in the 4th when Miami got within two. He didn’t get the message because Miami kept shooting. Same goes for some of the “fouls” on Wade and Collison wasn’t allowed to play defense down the stretch.

  2. I’m not certain what I would’ve worked on in the absence of these smart ideas shared by you relating to my concern. It actually was the traumatic circumstance in my opinion, nevertheless witnessing your specialized fashion you handled it forced me to leap over happiness. Extremely happier for this and hope you realize what a great job that you are doing instructing people all through your gentleness.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *