Crida a la participació al DLP

Aquest any, al Dia de la Llibertat del Programari, el dissabte 19 de setembre, al barri de Les Corts de Barcelona, voldríem que diferents comunitats de programari lliure vinguessin a fer petites xerrades de mitja hora o d’una hora a un nivell de principiant o tallers una mica més avançats. L’objectiu és la difusió entre gent no entesa.

Si voleu fer una xerrada o muntar un taller relacionats amb el programari lliure i a un nivell d’usuari, si us plau aviseu-me. He muntat un wiki amb els horaris, de moment provissionals a no ser que l’acte estigui confirmat.

Ja fa quatre anys que organitzem el Software Freedom Day a Barcelona, però fins ara ens limitàvem a muntar una paradeta a la plaça de Calalunya on repartíem CD i documentació i xerràvem amb la gent.

Ens hi veiem!

0 thoughts on “Crida a la participació al DLP

  1. Fleet Foxes get played a LOT on our national “alternative” radio network Triple J. I like them a lot.Citizen Cope willl have to check out moreAs for The Smiths (and the holy trinity)…I LOVE. My friends used to have entire conversations consisting of nothing but Morrissey lyrics. Haha. I still love Depeche Mode’s new stuff, and Morrissey’s for that matter. Sure it’s no longer progressive, but it’s staying true to what they do best.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *